Event David Whyte (2017 to be planned)

David-Whyte

The Principles of Conversational Leadership                       

The Essence of Courageous Conversations

Voor 2017 is er nog geen evenement gepland.

In 2016 organiseerden wij:

Making the Invitation

Een prikkelende, verstillende en verdiepende ochtend met de Engelse schrijver en dichter David Whyte. Voor iedereen die een nieuwe invalshoek wil leren kennen of verdiepen om betekenisvol werk en samenwerken meer en beter mogelijk te maken.

klik hier om aan te melden                                                                   promotionele video      voorbeelden english

“Kom naar deze ochtend om de onderliggende dynamiek te onderzoeken die wordt aangeboord als mensen proberen hun gesprek(ken) meer echt te maken,  met anderen, met de wereld en met zichzelf.

Een van de onderliggende fenomenen waar iedereen mee te maken heeft, is de noodzaak en het verlangen tot zichtbaarheid. Ieder kent dit op zijn of haar eigen wijze, in zowel privé als in werksituaties – ongeacht de rol en positie. Het gaat hier om de bereidheid om steeds weer een stap te durven zetten naar de “heldere lucht van het commitment”. Om vervolgens vanaf deze plek anderen uit te nodigen om ons te ondersteunen en zo bij te dragen.

Het aangaan van het commitment om een bepaalde richting uit te gaan, bestaat uit drie uitnodigingen: ten eerste te bepalen waar je nu staat;  ten tweede de horizon te zien en als laatste om de zichtbare en onzichtbare hulpbronnen aan te boren om van hier naar daar te gaan.

Op deze ochtend kijken we naar de mijlpalen en gebeurtenissen die zich onderweg voordoen op de weg waarop we onszelf anderen en de toekomst uitnodigen in een moedig gesprek.” David Whyte.

We nodigen je uit om naar deze dag te komen voor:

  • Een nieuwe invalshoek om effectiever en efficiënter te werken vanuit kernzaken.
  • Meer zicht op de kracht van de onderliggende dynamiek van het individuele, onderlinge en collectieve gesprek.
  • Wat het van ieder individu vraagt om de moedige gesprekken te initiëren, uit te lokken en te begeleiden.
  • Te zien dat de taal van verbeeldingskracht, visie en verhalen uitnodigend werkt.
  • Dat iedere beweging van binnenuit plaats vindt.
  • Anderen te ontmoeten die ook nieuwe inspiratie en verdieping wensen.

Voor het 8e jaar organiseren we dit evenement met David Whyte. Afgelopen jaren bleek dat een hele dag zeer vol en intensief was, daarom organiseren we dit jaar een ochtend. Naast de prikkelende verhalen en gedichten van David blijkt dit ook een gelegenheid om anderen te ontmoeten die zich bezig houden met (bege-)leiden van individuele-, groep/team- en organisatie-ontwikkeling.

David Whyte geeft stem aan de menselijke maat in werk en samenwerken. Hij geeft aandacht aan de individuele kracht van het voeren, het begeleiden door leidinggevenden en toestaan van moedige gesprekken door directies op de werkvloer. Hij is een steeds vaker gevraagde spreker in “board rooms”, leiderschapsprogramma’s en business school.  Meer over David Whyte .

 

We heten je graag van harte welkom!

 

Walter Berghoef, namens De HartWerken Groep, Invitas

i.s.m. The School of Life Professional